Fisk4931

Kafe Globus – En smak av verden

Verden gir oss inspirasjon og vi gir Tromsø en smak av verden.

Vårt datterselskap Kafe Globus er et populært spisested som ligger sentralt plassert sør i Storgata i Tromsø.

Retter fra Sri Lanka, Somalia og India i kombinasjon med norske råvarer, er smakebiter fra vår verdensomspennende meny. Vi elsker mat og folk, og ingenting er mer hyggelig enn samværet rundt kafebordene våre. Vi pleier å si at Cafe Globus er mer enn et spisested. Det er en duft og smak av verden midt i hjertet av byen Tromsø.

Kafeen ble etablert i 2008 fordi vi ønsker å gi flyktninger en positiv og meningsfull inngang i det norske samfunnet. Gjennom å jobbe side om side skapes et læringsmiljø som visker ut landegrenser og gir inspirasjon til vår unike meny.

Kafeen har fem ansatte. I tillegg har vi flere som arbeider deltid i kortere eller lengre perioder. Vi ønsker å gi mennesker som kommer til Norge arbeidslivstilknytning og nyttig språktrening. Å ta del i matlaging, servering og de mange andre oppgavene som trengs for å drive spisestedet, har vist seg å være en lærerik, god og viktig arena. Her tilbereder vi mat, vi rydder og vasker og fremfor alt skal vi skape en hyggelig opplevelse for våre gjester.

Besøk Kafé Globus

Andre samarbeidspartnere

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om personvern og informasjonskapsler.

Lukk