Hemmeligheten bak de gode matopplevelsene er menneskene som arbeider her.

Med 12 faglærte kokker og til sammen 17 dedikerte ansatte tilbereder vi mat til kantiner og catering hver eneste dag. Kjøkkenet vårt ligger i Forskningsparken og her har vi vært siden etableringen i 2003.

Her baker vi, koker kraft, smører snitter og monterer kaker. Vi varierer med lokale råvarer etter sesong og tilgang på ressurser, og vårt viktigste varemerke er mat lagd fra bunnen av. På lista over våre signaturretter står definitivt «færøysk fiskesuppe» lagd på egen kokt kraft med fersk fisk fra lokale leverandører. Tapasmenyen vår rager også høyt blant kundene. Alle arbeidsdager starter med at vi baker vår populære focaccia, som serveres sammen med de fleste rettene.

Mersmak startet med drift av kantina på Forskningsparken i Tromsø, som siden ble utvidet til drift av flere kantiner på Politihuset, Tinghuset, NAV og Framsenteret. Det er likevel catering, hvor vi leverer god mat til rett pris, som utgjør den største delen av vår virksomhet.

Besøk Mersmak sine nettsider.

Andre samarbeidspartnere