2019 Bilde Toufeek Baleela Og Kristina Nyvoll Pedersen

#delingsdugnad Ressurs bidrar i
#delingsdugnad

Hva får du tilgang til i #delingsdugnad?

Opprett konto, logg inn og svar på et sett av spørsmål og påstander, og så har du din profil som viser dine styrker, preferanser og motivasjonsfaktorer.

Dersom du ønsker å få vite mer om denne profilen, kan du bestille en digital karriereveiledning.

Her leverer vi i Ressurs, sammen med våre bransjekollegaer iFokus, Astero, Arba og OsloKollega.

Du bestiller time inne i løsningen, og får mulighet til 45 minutter gratis karriereveiledning av sertifiserte veiledere. Tjenesten er åpen hver dag fra kl 09 til 21 i perioden fra 13. mai til 13. juli.

Lenke til karriereveilederen

Du kan lese mer om #delingsdugnad under.

Delingsdugnad lanseres

NHO har sammen med flere store norske selskap gått sammen om en dugnad der selskapene gir tilgang til ulike relevante verktøy for personer som er permitterte og/eller arbeidsledige. Dugnaden ble lansert av forsknings- og utdanningsminister Henrik Asheim m fl. Onsdag 13. mai.

Ressurs skal levere digital karriereveiledning

Ressurs skal sammen med 4 bransjekollegaer bidra med spisskompetanse innen karriereveiledning. Dette har vi over 50 års erfaring med, og vi ser frem til å bruke vår kompetanse og overfor personer som nå er permitterte eller arbeidsledige.

Ressurs har som visjon å skape arbeidskraft. Det er derfor naturlig for oss å delta i slike samfunnsprosjekter når landet trenger det. Og siden dette er en dugnad har Ressurs valgt å levere denne tjenesten gratis.

Lenke til karriereveilederen

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om personvern og informasjonskapsler.

Lukk