Styrkejakt Hero

Den store Styrkejakten

Du har dine styrker. Jeg har mine styrker. Vi har våre styrker.

Nå jakter vi styrkene hos det norske folk – under den stolte fanen; Alle har sine styrker. Bli med oss i Den store styrkejakten – finn styrkene dine, vi vet du har dem!

Finn dine styrker her!

Rett person
i feil jobb?

Altfor mange føler at de ikke har den jobben de ønsker. Er du blant dem? Får du ikke brukt kompetansen din – er du rett og slett i feil jobb? Får du ikke brukt evnene dine – er du i feil rolle? Får du ikke vært deg selv eller mistrives – er du i feil flokk? Eller spises du opp av jobben og føler at du ikke strekker til på hjemmebane – har du feil balanse mellom jobb og fritid?

Altfor mange får ikke brukt styrkene sine i jobben. Enten fordi de ikke selv er klar over egne styrker. Eller at arbeidsgiver ikke ser dem eller anerkjenner dem.

Dette vil vi gjøre noe med! Derfor har vi satt i gang Den store styrkejakten, der hele poenget er at alle ved hjelp av vip24 skal finne sine styrker. For alle har sine styrker! Det må vi bruke for alt det er verdt – det er vi som bygger landet!

Alle har rett til å en jobb der man får brukt seg selv på en god måte. Alle har sine styrker – og selvsagt også svakheter. Men vi mener det beste for alle er at vi fokuserer på styrkene – for det er de som betyr mest når du skal bidra, løse oppgaver, oppnå resultater, trives og skape verdier!

Rett person
i rett jobb!

Det er bokstavelig talt fritt fram (ja, helt gratis!) og uhyre enkelt for alle å ta vip24 i bruk. Opprett konto, logg inn og svar på et sett av spørsmål og påstander – og så taterataaa – har du din profil som viser dine styrker, preferanser og motivasjonsfaktorer

Du eier selv alle data og bestemmer selv hvem du vil dele profilen din med. Kanskje er du mest interessert i å reflektere over egne styrker og hva du vil selv? Eller vil du dele dem med noen du stoler på, for å snakke om veien videre og alt hva du har lyst til å få til? Kanskje har lyst til å vise styrkene dine til nåværende eller potensiell arbeidsgiver? Du velger selv!

Uansett hvor man er i karrieren har vi tro på verdien av å finne styrkene dine. Styrkebasert ledelse handler om på den ene siden om selvledelse og vilje til livslang læring, der hver og en kjenner sine styrker og svakheter og finner gode strategier på hente fram det beste i en selv og tilegne seg den kunnskapen som trengs. På den andre siden handler det om ledere som ser og anerkjenner den enkeltes styrker, og gir roller og oppgaver som får fram det beste i folk. vip24-metodikken strukturerer og operasjonaliserer dette, både for arbeidstaker og arbeidsgiver.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om personvern og informasjonskapsler.

Lukk