← Digitalt jobbsenter

Karriereveiledning

Karriereveiledning har tradisjonelt hatt fokus på unge mennesker som tar sine første utdanningsvalg. I de senere år har vi tatt i bruk karriereveiledning også for deg som står i en omstillingsfase, som kanskje har mistet jobben eller av for eksempel av helsemessige årsaker må utforske nye muligheter.

Det kan være vanskelig å finne ut hva man skal gjøre hvis man ikke lenger skal gjøre det man gjorde før. Mange spørsmål trenger svar: Hvilke muligheter har jeg? Hva kreves for å få jobb i den bransjen? Kan jeg bruke den kompetansen jeg allerede har, eller må jeg ta ny utdanning? Hva slags utdanningstilbud finnes og hvordan kan en ny utdanning finansieres?

Vi tilbyr karriereveiledning med bruk av profesjonelle karriereveiledere. Sammen med deg undersøker vi dine muligheter, i lys av hva du har gjort tidligere og hva du ønsker fremover. Du vil få din personlige innlogging til vårt karriereveiledningsverktøy, der du og din karriereveileder samarbeider underveis i prosessen.

VIP24

Hvis du er nysgjerrig på dine styrker, interesser og verdier, så tilbyr vi kartlegging som du kan gjennomføre gratis, når det passer deg.

Innlogging finner du her

Den store styrkejakten

Hvis du er nysgjerrig på dine styrker, interesser og verdier, så tilbyr vi kartlegging som du kan gjennomføre gratis, når det passer deg.

Den store styrkejakten finner du her

Jobbkompasset

Vi tilbyr yrkesveiledning, der du og din veileder utforsker områder du er interessert i, og finner yrker som passer for deg. Her kan du finne yrker som du kanskje ikke visste eksisterte og du kan finne beslektede yrker som passer med dine interesser.

Jobbkompasset finner du her