Ressurs skaper kompetanse i Tromsø!

Hurra! Vi i Ressurs Tromsø har fått tildelt midler for å gjennomføre kurs i grunnleggende ferdigheter og norsk for å forberede voksne på å ta et fagbrev. Av 88 kurs rundt om i landet som nå får tilsammen 23 millioner kroner fra Kompetanse Norge, er vi tilbyder i Tromsø. Dette er et resultat av tett samarbeid med bedrifter som har behov for slik kompetanseheving for sine ansatte. Les mer om ordningen på Kompetanse Norge sine sider.

Vi er stolte og glade for å få muligheten til å bidra til at voksne får nødvendig kompetanse til å mestre krav og omstilling i arbeidslivet. Vårt bidrag er å forberede de til tverrfaglig eksamen innen renholdsfaget og kokk og servitør innen restaurant- og matfaget, gjennom å styrke grunnleggende ferdigheter og norskferdigheter.

Stor suksess med kursene vi gjennomførte i 2020

Vi hadde stor suksess ved avslutning av kurset vi ferdigstilte innen Restaurant- og matfaget i desember 2020, der 100% av deltakerne bestod teorieksamen for fagbrev!

Fisk2814

Målet med opplæringen er å styrke deltakernes grunnlag for å ta praksiskandidateksamen.

Ta kontakt for mer informasjon om du eller noen i din organisasjon har behov for slike tjenester:


Øyvind Solset
Leder Ressurs Bedrift
oyvind@ressurstromso.no
901 22 773
Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om personvern og informasjonskapsler.

Lukk